Thursday, 26 July 2012

UK's - Menjelang Aidilfitri Facebook Giveaways



UK's - Menjelang Aidilfitri Facebook Giveaway


1. Nyatakan nama lagu UK's yang merupakan OST Raya Tak Jadi.
2. Email nama, alamat dan no hp anda ke musiclandcontest@gmail.com
Dan anda berpeluang memenangi Album UK's Menjelang Aidilfitri!!!

Muat Turun Nada Dering Raya Uk's untuk mendapatkan Hadiah Bonus!!!
Maxis CallerRingtones -- Dial*131*273331#
DiGi CallerTunes -- Type CT 0168076 & send to 2000
Celcom CallMeTones -- Taip CMT 165114 & hantar ke 22990
U Mobile ColourTones -- Key in CT 389096 & send to 28118

'like' Insictech Musicland Fan Pagehttps://www.facebook.com/pages/Insictech-Musicland/133981636632 untuk menambahkan peluang untuk menang!!!


video


Wednesday, 18 July 2012

Arnoma - Cinta Cinta Ini (DiGi FREE CT - AUGUST 2012)

video
Free Digi CallerTunes for August 2012:
Type CT<SPACE>0163764 & send to 2000



Arnoma Band
Vocal: Aline
Gitar: Oviq
Gitar: Ardi
Bass: Malik
Drum: Boy

Hometown: Flores, Lumajang, Palembang....

Cinta Suci - Ressa Herlambang (Digi CT dl Promo RM1 Only - August 2012)

video

Digi CT download promotion - RM1 Only
Type CT<SPACE>0161529 & send to 2000


Ressa Herlambang

Tempat Lahir: Jakarta
Tarikh Lahir: 18 December 1985
Agame: Islam
Nama Bapa: Herman Leumani
Name Ibu: Yulia Leumani
Anak ke - 1 dari 3 bersaudara

Sinetron:
Pernikahan Dini
Jalang Sepelekan

FTV:
Asmara Dara
Semau Gue

Penampilan TV:
Gebyar BCA
Sang Bintang
Extravaganza
Trans TV
Planet Remaja
Bintang Tamu
Tour Kabir Kabari

Pembawa Acara:
Telekuis SCTV Music Awards, Setiap Senin (7 Marent - 18 April, 2005)

Diskografi:
Diary Of Live (2004)
Ressa Herlambang (2005)
The Real Me (2007)
The Real Me: Repackage (2008)
Jomblo - single (2010)

Tuesday, 10 July 2012